Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 20. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Égési sérüléseket okozott a gondatlanság

A nyomozás adatai szerint egy ráckevei nő otthonában 2017. szeptember 18-án reggel egy fazékban vizet forralt, amiben 10 hónapos gyermekét kívánta megfürdetni. A forró vizet letette a padlóra, majd a helyiségben egyedül hagyta kisfiát, aki a fazekat maga felé húzta és a forró vizet magára öntötte. A gyermek az orvosi adatok alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, testének nagy részén átmeneti fokozatú, másodfokú égési sérülések keletkeztek, mindkét felső végtagja, a törzse és a jobb lába megsérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya a nő ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.
A Pest megyei rendőrök egy 21 éves nő ellen javasolnak vádemelést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.