Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 08. 17:23, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Az Oltári csajok ma esti epizódjában elszabadulnak az indulatok: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esnek!

A fiatal színészeknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat a bunyóba. A Kornélt alakító Ember Márk elárulta: a való életben is került már hasonló szituációba.

A férfias kakaskodásnak induló bunyó természetesen a szerelem és a féltékenység – illetve egy félreértés – miatt tör ki a három fiatalember között. Az RTLII-n futó telenovella története szerint Kornél egy szerelési munka közben az Erdész lányok lakásán hagyta a pólóját, amit később Márk megtalál. Ebből azt gyanítja, hogy Hajnal már túllépett rajta, és szeretőt tart. Amikor pár nappal később, kissé ittas állapotban meglátja Kornélt ugyanabban a ruhadarabban, egyből nekiesik. Karola próbálja szétszedni őket, Jánost is segítségül hívva. Csakhogy ekkor szabadulnak el igazán az indulatok és tör ki a spontán pankráció.

A Kornélt alakító Ember Márknak nem volt idegen ez a szituáció, a való életben is keveredett már hasonló csetepatéba.

„Az egyetemen egy hosszú próba után elmentünk egy kicsit lazítani, beültünk sörözni öten fiúk. Egy lány is volt velünk. Az egyik idegen társasából odajött egy nagydarab fazon hozzánk és az erejét fitogtatva azt kérdezte, melyikünk akar verekedni vele? Próbáltuk csitítani, de látszott a nézésén, hogy bunyózni akar, nem tudtuk leállítani. Az egyik srácot el is kezdte szapulni, majd egy másik társaságból is megjelentek emberek. Végül a szócsatának tömegverekedés lett a vége. Söröskorsókat vágtak a fejünkhöz, én a rolleremet próbáltam védőpajzsként használni. Végül, a körülményekhez képest szerencsére jól megúsztuk” – emlékezett vissza a történtekre a színész, aki a forgatásra visszautalva elmondta: az ilyen verekedős jelenetek rengeteg előgyakorlást igényelnek, mert sok múlhat akár centimétereken is.

Szerencsére ők hárman nagyon összeszokott csapatot alkotnak, így ez a jelenet is simán ment.

„Nagyon feszített tempóban dolgozunk, sok mindent veszünk fel egy nap. Így egy ilyen jelenethez, amihez alapból is feszültség kell, ezt ki is használjuk. Szóval ahogy elindult a kamera, valósággal robbantunk a fiúkkal. Ott volt egy kaszkadőr is, aki segített hiteles mozdulatokat kitalálni. Nagyon élveztem… Miután fölvettük a jelenetet, még az asszisztensek is megkérdezték, hogy minden rendben van-e velem, mert még hosszú percekkel a jelenet után is látták az arcomon az indulatokat. Ilyen esetekben ugyanis nagyon bele tudom magamat élni a szituációba” – tette hozzá Ember Márk.

De vajon hogyan ér véget a három szerelmes srác ökölpárbaja, és ki kerül ki belőle győztesen? Az Oltári csajok szerda esti epizódjából többek között ez is kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.