Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

A világszerte 2021 júniusában megjelenő The President's Daughter című könyv történetének középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát - olvasható a The Guardian című brit lap internetes oldalán.

A Century kiadó csütörtök éjszaka lepte meg az olvasókat a bejelentéssel, megjegyezve, hogy a regényben "olyan részletek is szerepelnek, amelyeket csak egy elnök tudhat".

A Clinton-Patterson páros 2018-ban megjelent első közös regénye, Az elnök eltűnt több mint 3,2 millió példányban kelt el világszerte.

A könyvet a Showtime televíziós hálózat dolgozza át a képernyőre, David Oyelowóval a főszerepben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.