Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. November 30. 19:30, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Tizenkét megyére figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Tizenkét megyére figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Tizenkét megyére figyelmeztetést adott ki vasárnapra a várható tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint a figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megyére adták ki. Ezeken a területeken csak pár száz méteres lehet a látástávolság és csak lassan oszlik fel a sűrű köd.
Azt írták, szombat estétől főként a Dunától keletre és délnyugaton kezd párássá, ködössé válni a levegő. Vasárnap a legtovább északkeleten maradhat meg helyenként a köd, a legtöbb helyen viszont már reggeltől javulnak a látási viszonyok.
Az előrejelzés szerint vasárnap nem várható csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 5 és mínusz 1 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában plusz 3 és plusz 8 fok között várható, de a tartósan párás, ködös helyeken ennél kissé hidegebb is lehet.

Címkék: Időjárás-köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV