Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2014. Május 06. 10:32, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Rendőrökre támadt egy szerb határsértő Röszkénél

Rendőrökre támadt egy szerb határsértő Röszkénél

Az őt föltartóztatni próbáló határrendészekre támadt egy szerb állampolgárságú határsértő Röszke közelében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a jelenlegi adatok szerint a zöldhatáron keresztül, a szükséges okmányok nélkül magyar területre lépő férfira május 1-jén délután találtak rá a határrendészek a röszkei határállomás közelében egy gabonatáblában. A járőrök felszólították, hogy álljon meg, de a gyanúsított menekülni próbált, az őt utolérő rendőrt pedig ellökte.
A határrendészek gázsprayt is alkalmaztak a férfival szemben, de az ismételten elszaladt, és egy közeli tanya tyúkóljában bújt el. A rendőrök azonban itt is megtalálták, a gyanúsított ekkor dulakodott a járőrökkel, megpróbálta megütni az intézkedő határrendészeket, akik végül a helyszínre érkező társaikkal együtt tudták csak megfékezni a férfit.
A szerb állampolgár ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettjének gyanúja miatt indított eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészség, a Szegedi Járásbíróság pedig harminc napra elrendelte a férfi előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

Címkék: Bűnügy-erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.

2024. Június 04. 13:49, kedd | Kék hírek

Szoftverkódokkal kereskedtek, lecsapott rájuk a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket.