Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 19. 19:59, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Újabb "N"-es győzelem!

Rally: Újabb

Ismét megnyerte az „N” csoportos autók versenyét a Ritmus ASE párosa, a Szilágyi-Váradi duó a 44. INA Delta Rally-n egy Mitsubishivel, míg a horvát értékelésbe egy 2. és egy 3. helyet hoztak haza.

Szilágyi János:
Meg vagyunk elégedve az eredménnyel, mindent kihoztunk a versenyből, amit ezzel az autóval lehetett, hiszen csak R5-ös autók végeztek előttünk. Első nap kis szerencsénk volt, hiszen Hideg Krisztiánék defektje miatt a 2. helyet szereztük meg a horvát értékelésben, mivel a horvátoknál két külön versenynek számított a két nap. Pedig elég kaotikus volt az első nap, hiszen leszakadt az eső két gyorsasági között, ahol nem volt szerviz, így mindenki azzal a gumival gazdálkodhatott, ami volt nála. Így az első napot az összetett 5. helyén zártuk.

A második napon is tudtuk tartani a lépést, volt, ahol meg tudtuk közelíteni az élcsoportot, pedig ezek a horvát pályák inkább az R5-öknek kedveznek, hiszen rengeteg kanyar és kevés egyenes van. Végül 3,7 mp-es hátránnyal szorultunk az összetett 6. helyére, de ennél többet nem is vártunk magunktól, az meg, hogy a Horvát bajnokság 2. helyére jöttünk fel az év közepére, több, mint amit vártunk, hiszen négy remek R5-ös pilóta is van a mezőnyben, de így az első két helyet mi magyarok foglaljuk el.

Most egy kis szünet következik a bajnokságban, de mi részt veszünk közben egy szlovén versenyen, amit nagyon szeretünk, hiszen az is egy remek verseny, de leginkább, hogy a mostani jó formát megőrizhessük.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.