Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 27. 14:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Minden idők legnagyobb főnyereménye vár az ötöslottó játékosokra

Minden idők legnagyobb főnyereménye vár az ötöslottó játékosokra

Minden eddigi rekordot megdöntött, 5,252 milliárd forint az ötöslottó várható főnyereménye, amely szinte a teljes felnőtt lakosság kedvét meghozta a lottózáshoz – közölte a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A megnövekedett érdeklődést a múlt heti adatok is jól mutatják: a heti átlagos 3,3 millióhoz képest az elmúlt héten több mint 5,7 millió alapjátékot játszottak meg a játékosok.

Az ötös lottó főnyereménye a játékosok által megvett alapjátékok számától is függ – írták, hozzátéve: így történhetett meg az, hogy míg a korábbi legmagasabb, 5,092 milliárdos nyeremény 37 hetes halmozódás után jött létre, addig a mostani mindössze 34 hét után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.