Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:45, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Kikelt magából a sportoló

Kikelt magából a sportoló

Dührohamainak köszönhetően már az első fordulóban kikapott Andy Roddick a cincinnati keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

Az amerikai játékos az első szettet szoros küzdelemben rövidítésben megnyerte a német Kohlsreiber ellen, a másodikban viszont elszakadt nála a cérna. A szett elvesztésekor, földhöz vágta és összetörte ütőjét, de ezután sem higgadt le. A harmadik játszmában, amikor kettős hibát vétett, dühében kiütött egy labdát a nézőtérre, amiért már büntetőpontot is kapott, így elvesztette adogatójátékát. A folytatásban is főleg a bíróval foglalkozott Roddick, ezért simán 6:1-re elbukta az utolsó szettet és elvesztette a mérkőzést is. (da)

hírTV

Címkék: tenisz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.

2024. Május 22. 15:48, szerda | Sport

Budapesten lesz a BL döntő 2026-ban

Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.