Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Május 07. 17:19, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Ittasan leforrázta kollégáit - Vádat emeltek ellene

Ittasan leforrázta kollégáit - Vádat emeltek ellene

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen, aki 2014-ben az V. kerületi Vörösmarty téri karácsonyi vásáron ittasan forralt bort borított három kollégájára - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel hétfőn.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, hogy a férfi az egyik standnál pohárleszedőként dolgozott, hajnalban már ittas állapotban volt, és fogyasztani akart az üzlethelyiség konyhájában lévő italokból.

A pultvezető ezt nem engedte neki, ezért indulatosan kiabálni kezdett vele. A pénztárosként dolgozó férfi közéjük lépett, de a vádlott őt ütlegelni kezdte. A veszekedést és dulakodást látva az egyik pultos nő is hozzájuk sietett, és pultvezető kolléganőjével közösen megpróbálták szétválasztani a férfiakat, de eközben mindketten elestek.

A vádlott ekkor a tűzhelyről lerántotta az egyik 90 liter űrtartalmú, forralt borral csaknem teli fazekat, és annak tartalmát a földön fekvő két nőre, valamint a közvetlenül mellettük álló férfira borította.

A közlemény szerint az egyik nő maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást okozó égési sérüléseket szenvedett. Kolléganőjének mellkasa és mindkét lába, a férfinak a keze égett meg.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen három rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Címkék: forrázás, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során