Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 08. 16:26, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Híres édesanyja nyomdokaiba lépett az Oltári csajok színésznője

Híres édesanyja nyomdokaiba lépett az Oltári csajok színésznője

Az Oltári csajokban hétről hétre feltűnő szemrevaló énekesnő, Tálas Dóra bizonyára sok nézőnek megmaradt az emlékezetében.

Azt viszont kevesen tudják, hogy az őt megformáló színésznő, Kisfaludy Zsófia együtt szerepel a sorozatban édesanyjával, a Tündét alakító Hűvösvölgyi Ildikóval.

Zsófi szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, sok időt töltenek együtt. Olyannyira, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy együtt játszottak, és bizonyára nem is ez lesz az utolsó.

"Nagyon örültem neki, hogy egy sorozatban szerepelhetünk anyuval, bár közös jelenetünk sajnos nem volt. De persze a sminkszobában azért összefutottunk. Szeretünk együtt dolgozni, van is egy közös zenés estünk, amivel járjuk az országot" - kezdte Zsófi.

Zsófi csak 21 évesen kezdett el foglalkozni a színészettel, és most kapta meg az első komolyabb filmes szerepét az Oltári csajokban.

„Izgalmas volt a forgatás. Eddig csak színházi szerepeim voltak, így ahhoz szoktam, hogy a színházban több mint egy hónap van arra, hogy megszülessenek a jelenetek, kialakuljon bennem a szerep. Itt kevesebb idő volt a karakter kidolgozására, többnyire egyszer-kétszer lepróbáltunk egy jelenetet és már fel is vettük. Ezt persze csak egy elképesztően profi stábbal lehetett megcsinálni. Meg az is jól jött, hogy hasonlítunk pár dologban Tálas Dórával, például, hogy ő sem hagyja magát eltántorítani egy kudarc miatt és hogy a végsőkig küzd az álmaiért” – mondta Zsófi, aki sokáig úgy tűnt, teljesen más szakmát fog választani.



„Gyerekként lázadtam a színészet ellen. Olyan típus vagyok, aki szeret két lábbal állni a földön, és úgy éreztem, hogy a színészet egy kiszámíthatatlan szakma. Inkább a marketinget választottam, és diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Már egy éve dolgoztam marketingesként, amikor jött egy kattanás, hogy ki kell próbálnom a színészetet. Nagyon hamar bebizonyosodott, hogy ezzel kell foglalkoznom, ez tesz igazán boldoggá. Azóta is arra buzdítok mindenkit, hogy merje megkeresni önmagát és azt a munkát, amit szeret csinálni” – mondta Zsófi.

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára