Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Július 01. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Hétvégétől kezdődik a nyári kamionstop

Hétvégétől kezdődik a nyári kamionstop

Július elsején életbe lép a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már szombat délután 15 órakor elkezdődik

- közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). A 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik – mezőgazdasági és egyéb vontatók, lassú járművek, e járművekből és pótkocsikból álló járműszerelvények – forgalmának korlátozását közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi szempontok indokolják.

A tehergépkocsik júliusban és augusztusban főszabály szerint szombat délután 15 óra és vasárnap este 22 óra között nem közlekedhetnek a magyarországi utakon. A kamionstopot veszélyhelyzetben felfüggeszthetik. Az intézkedésre az utóbbi években az országos tiszti főorvos által elrendelt hőségriasztások adtak okot – írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.