Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2013. Augusztus 03. 12:32, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Három órát kell várni a kilépésre Röszkénél

Három órát kell várni a kilépésre Röszkénél

A szabadságukra hazautazó, Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások miatt jelentős, háromórás várakozás alakult ki a röszkei határátkelőhely kilépőoldalán szombat reggel.

Jászai Linda elmondta: a rendőrség az M5-ös autópályáról Tompa felé tereli a forgalmat.Szintén intenzív a forgalom az ásotthalmi átkelőnél, itt a kilépő és belépő autósoknak egyaránt egy-egy órát kell várakozniuk - tudatta a főhadnagy.

A torlódás elkerüléséért és a gyorsabb átlépésért célszerű a tiszaszigeti határátkelőhelyet igénybe venni, amely 7 és 19 óra között tart nyitva. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a rendőrség honlapján (police.hu), és a hőség miatt készüljenek kellő mennyiségű folyadékkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.