Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 29. 10:59, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Hármas karambol és teljes lezárás az M0-son Diósdnál

Hármas karambol és teljes lezárás az M0-son Diósdnál

Ketten súlyosan megsérültek, amikor két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött pénteken az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Diósd külterületén. Az útszakaszon teljes zárás van érvényben, több kilométeres torlódás alakult ki.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a 9-es kilométerszelvénynél történt, annak pontos oka egyelőre ismeretlen. A helyszínelés befejezéséig a jobb pálya érintett szakaszát lezárták, a járműveket Diósd felé terelik el, ennek ellenére csaknem 5 kilométeres kocsisor torlódott fel.
A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy lehetőség szerint kerüljék el a térséget - tette hozzá az ügyeletes.
Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint a járművek roncsai közül egy embert az érdi tűzoltók szabadítottak ki.
Nagy Zsófia, a mentők ügyeletese az MTI érdeklődésére azt közölte: a hármas karambol helyszínéről két súlyos sérültet szállítottak kórházba.
Az ORFK kommunikációs szolgálata jelezte: az M0-s másik oldalán, a bal pálya 46. és 50. kilométere között (a főváros felé) is lassabb haladásra lehet számítani. Itt egy teherautó rakománya az úttestre szóródott, a takarítás befejezéséig a pályaszakaszt lezárták.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön