Városlista
2024. június 5, szerda - Fatime

Hírek

2011. Szeptember 13. 14:45, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Férfi kosár Eb: Monyja ismét döntött, triplája csoportelsőséget ért

Férfi kosár Eb: Monyja ismét döntött, triplája csoportelsőséget ért

Oroszország két ponttal, 63–61-re legyőzte macedónia válogatottját a Litvániában zajló férfi kosárlabda Eb középdöntőjének utolsó fordulójában.

Ezzel megszerezte az első helyet az F-csoportban. A 2007-es Európa-bajnok együttes a negyeddöntőben Szerbiával csaphat össze.

Az oroszok Szergej Monyja dudaszóban szerzett kosarával győztek, akárcsak a csoportkör utolsó fordulójában Szlovénia ellen. Akkor 65–64-nél, a végeredmény kialakulásakor vezettek először az oroszok, akik ezúttal már korábban is voltak előnyben, de nagy szükség volt a 28 éves bedobó triplájára, hogy elkerüljék a házigazda litvánokat, akikkel így a macedónok fognak játszani a négy közé jutásért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 05. 14:16, szerda | Sport

Magyar-izraeli - MLSZ: korlátozott számban újra kaphatók jegyek

A debreceni Nagyerdei Stadion vendégszektorát is hazai szurkolók foglalhatják el szombaton, ezért korlátozott számban ismét kaphatók jegyek a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésére, Izrael ellen.

2024. Június 05. 13:43, szerda | Sport

Elkezdődött a szezon az Országos Bajnokságban!

2024. Június 05. 12:37, szerda | Sport

Eseménydús hétvége Brno-ban

Kovács Ádám és csapata Brnoban szállt harcba a sporttársak, és az idő ellen.

2024. Június 05. 06:49, szerda | Sport

Ír-magyar - Dublinban szakadt meg a veretlenségi sorozat

z Európa-bajnokság jövő heti rajtjára készülő magyar labdarúgó-válogatott hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett az ír csapat vendégeként a Dublinban rendezett keddi barátságos mérkőzésen.