Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Április 20. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: közlemény

Dögös, rockos, vérpezsdítő? Open Road Fest Tribute aréna!

Dögös, rockos, vérpezsdítő? Open Road Fest Tribute aréna!

Az Open Road Fest Tribute arénája rock muzsikától lesz hangos, ahol napnyugtától-napkeltéig garantáltan forró lesz a hangulat, és nem csak a nyár melegétől!

Ha szomjazod a pengetős zsigerig hatoló hangját, a testedet átjáró dob ritmusát és mindezt autentikus körítésben élveznéd, akkor ott a helyed az első sorban!
Az Open Road Fest-en vérbeli rock programcsomagra számíthatsz. A Motörhead gigászait a Motörbreath varázsolja a színpadra feledhetetlen rock himnuszokkal, sőt egy páratlan Lemmy show-val tisztelegnek az alapítóatya előtt. Akárcsak a Motörbreath, a Kiss Forever Band is magára ölti a bőrruhát és a legjobb KISS dalokkal csábít egy egész éjszakás headbangelésre, amihez a ZZ Top is csatlakozik a ZZ Copy képében.

A rock villa mellett ne hagyd otthon az ördögszarvakat se, mert az AC/DC örökzöldjei is felcsendülnek a Tribute arénában az ACid/DC előadásában, ahol a Hollywood Rose tolmácsolásában csápolhatsz a legnagyobb Guns'n'Roses dalokra. A The Scorpions múltidéző dallamai is velünk lesznek a Scorpions Tribute Bandnek hála, a bulit pedig a Deep Purple dallamai folytatják a Cry Free képében. Az extrém hajviseletek királyát a Twisted Sistert a Twisted Sister Tribute a populáris rock fenegyerekeit a Red Hot Chili Peppers-t a Good Time Boys varázsolja a színpadra. Az i-re a pontot az Ed Philips and The Memphis és a Petrol, és The Silver Shine fergeteges fellépése teszi majd fel!

A Tribute aréna a rock nagyágyúkkal lesz tele, és a levegő csak úgy izzik majd a kemény akkordoktól. Ne hagyd ki a klasszik-rock buli legnagyobbikát, gyere és énekeld együtt kedvenc dalaidat több ezer zenerajongóval, hadd hallják a Balaton déli partján is, mekkora buli van az Open Road Fest-en! Váltsd meg jegyed minél előbb, és lépj be a zene Nirvánájába.

https://www.facebook.com/openroadfest/
http://www.openroadfest.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során