Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 13. 16:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Busszal ütközött, tizenegyen megsérültek

Busszal ütközött, tizenegyen megsérültek

Tizenegyen sérültek meg abban a balesetben, amelynek vizsgálatát befejezte a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 30 éves férfi ellen. K. Gyula 2018. május 30-án 9 óra 35 perckor Toyota típusú személygépkocsival közlekedett Tatabányán a Dankó Pista utcában. A jármű vezetője megállását követően, amikor elindult, nem biztosított elsőbbséget a kikerülését már megkezdő autóbusznak, és összeütközött vele. A helyi járatos buszon a baleset idején 123 gyermek és 11 kísérő utazott. Közülük 10 gyermek könnyű, egy pedig súlyos sérülést szenvedett - részletezte a rendőrség.

Az ügyben a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.