Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Április 29. 11:44, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Budapestre érkezik a labdarúgó Eb-trófea

Budapestre érkezik a labdarúgó Eb-trófea

A napokban a magyar fővárosba érkezik az Henri Delaunay Kupa, amelyet a részben a budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság győztese érdemel ki.

Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán elmondta, a trófeát - amely három napot tölt majd Magyarországon - a magyar válogatott tagjai is megtekinthetik, emellett néhány sajtóeseményen mutatják be, illetve több nevezetes budapesti helyszínen fényképezik.

"Ez Budapestnek és a magyar futballnak is egyfajta hírverés, és kissé kezdhet talán úrrá lenni rajtunk az Eb-láz is. Az az Európa-bajnokság, amelyre a kelleténél többet vártunk, már csak egy karnyújtásnyira van" - jegyezte meg Szöllősi György.

A kontinensviadalt június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A magyar fővárosban a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben