Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 10. 06:11, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Az egészségügyi helyzet miatt elhalasztják a Cégek Éjszakáját

Az egészségügyi helyzet miatt elhalasztják a Cégek Éjszakáját

Hosszú mérlegelést és a résztvevő vállalatokkal való egyeztetést követően a Cégek Éjszakája csapata úgy döntött, hogy az egészségügyi kockázatok miatt őszre halasztja az eredetileg április elejére tervezett eseményt.

Az új időpont szeptember 24-e, ezen a napon tárulnak ki a cégek kapui, hogy a vállalatok megmutassák a potenciális munkavállalóknak, hogy milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, és milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak.

"Nehezen hoztuk meg a döntést, de mindannyian egyetértettünk abban, hogy a mostani egészségügyi helyzet nem kedvez egy ilyen jellegű nagyszabású, több helyszínen zajló eseménynek. A Cégek Éjszakája lényege az, hogy emberek ismerkedjenek egymással és a vállalatok kultúrájával. Úgy érezzük, hogy ősszel nyugodtabb körülmények között, biztonságban tarthatjuk meg a rendezvényt. Ez segített, hogy még időben felelős döntést hozzunk” - mondta el Deák-Nagy Csilla, a rendezvény főszervezője.

A Cégek Éjszakája először mutatkozik be Magyarországon, szeptember 24-én délután négy és éjfél között a résztvevő cégek nyitott irodával várják az érdeklődőket, akiknek megmutatják, hogy mitől vonzó náluk dolgozni. Az vendégeket buszjáratok és egyéb alternatív közlekedési módok segítik majd, hogy minél többet hozhassanak ki a különleges eseményből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről